Mortex - Waterdichte Afwerking Van Vloeren En Muren - mortex - microtopping

Published Apr 07, 22
2 min read

Mortex Sierpleister - Uw Mortex Plaatser - mortex - microtopping

he le ma al va n Zo win je uren in je werk en begin je fris en dus snel met het uitvlakken. Iedere dag 250,- winst! binnen slechts 26 dagen terugverdiend GIPS SPUITEN: VEEL GEZONDER EN SNEL VERDIEND Zeker nu je als zzp’er moet doorwerken tot je 67ste, is het belangrijk om zuinig met je lichaam om te gaan.

Maar voor de meesten is dat vragen naar de bekende weg: onbetaalbaar en onmogelijk. Maar houd er wel rekening mee dat jouw generatie veel later pensioen krijgt, en dat jezelf dus veel meer jaren in topconditie moet blijven om je boterham te verdienen. Maak het je daarom vanaf vandaag al makkelijker met een gipsspuitmachine: je hebt ‘m er binnen twee maanden uit en daarna begint ie zelfs geld voor je te verdienen; je kunt immers veel sneller en veel meer opstrijken! Gemak van slagroomspuit Stuc, Goed levert bijvoorbeeld de PFT/Knauf Ritmo L.

De makkelijke weg: Ritmo gewoon beneden zetten, waterslang aansluiten, stekker in het stopcontact (ja, gewoon op 230 V), drie zakken gips in de machine storten, en zelf relaxt naar boven lopen. Pak de spuitlans vast (twintig meter!), en zet je gips op met het gemak van een slag- roomspuit (Mortex - Betonlook Gietvloer Op Basis Van Kalk - mortex - microtopping). Het scheelt je de uren en de inspanning van een zak of vijftien gips omhoog sjouwen, evenals diverse emmers water, al het stof in je gezicht (en longen!) van het strooien en mengen, plus de kracht van het doorroeren en de herhaalde beweging van met de troffel steeds kleine beetje materiaal op je raapbord aanbrengen en op de muur zetten.

Toch al gauw een € 6. Mortex - Betonlook Gietvloer Op Basis Van Kalk - mortex - microtopping. 500,-. Maar steeds opnieuw blijkt dat je de spuitmachine binnen slechts 26(!) dagen hebt terugverdiend omdat je sneller aan het werk kunt beginnen, en uitgeruster meer meters maakt. En dus meer ander werk kunt aannemen. Even een snelle rekensom: met de hand aanbrengen levert per man 30 m2 x € 12,50 = € 375,- per dag op, met de Ritmo 50 m2 x € 12,50 = € 625,-.

Wat is Mortex?

Navigation

Home

Latest Posts

Geboorte Feest Organiseren

Published Feb 19, 23
8 min read

Auto Verkopen Kentekenbewijs

Published Feb 10, 23
10 min read

Auto Verkopen Zeeland

Published Feb 10, 23
8 min read